Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Vi bruger cookies...

Hvad er cookies:

Cookies er en lille datafil, som websider gemmer på din computer, tablet eller andre elektroniske enheder, hvor man kan tilgå hjemmesider. Det gør de for at kunne genkende computeren, næste gang du besøger websiden.

Cookies er nødvendige for at få den optimale brugeroplevelse. Når du aktivt accepterer vores cookies, lagres de på din computer/tablet/telefon.

Vi bruger cookies til:

Vi anvender cookies til tekniske formål, som sikrer at hjemmesidernes funktioner virker, samt til trafikmåling og statistik. Det betyder, at vi indsamler datafilerne med henblik på at registrere antal besøgende og populært indhold. Dette gøres via Google Analytics.

Vi gemmer derfor ikke oplysninger af personlig karakter, da vi alene indsamler cookies for at optimere brugeroplevelsen på websiden og for at kunne læse statistik på antallet af besøgene.

Den indsamlede data videregives ikke, men skulle du alligevel ønske at slette dine cookies, kan du gøre det under indstillinger i din browser. Vælger du at slette dine cookies, skal du være opmærksom på, at der vil være funktioner og elementer på websiden, der ikke længere vil fungere.

Desuden anvendes en cookie ved navn "Cookie Consent", som alene bruges til at registrere, om du har accepteret cookies eller ej. Denne type cookie bruges ikke til at identificere enkeltpersoner.

Sociale medier

Det er muligt for dig at dele sider fra hjemmesiden via sociale medier som f.eks. Facebook. Disse sociale medier kan lagre cookies. Vi opfordrer dig til at læse op på de sociale mediers politikker for cookies og persondata.

Derudover, så kan der på siden være indlejret sociale medier (Twitter, Instagram, Facebook), der sætter cookies. Disse sociale medier sætter både sessionscookies og permanente cookies, der har en levetid på op til 2 år.

De sociale medier registrerer anonyme informationer, såsom den tid man bruger på hjemmesiden, samt hvilke sider man besøger. Hvis du samtidig med dit besøg er logget ind på en af tjenesterne, er det muligt for dem at kombinere disse data med din profil.

Facebook

Der sættes en cookie fra Facebook på siden fordi der vises en "Synes godt om”-knap/visning af vores Facebook side eller et andet socialt tilføjelsesprogram.Hvis du tidligere har modtaget en cookie fra Facebook, fordi du enten har en konto eller har besøgt facebook.com, sender din browser oplysninger om denne cookie til Facebook.

Videoer

Videoafspilning af videoer fra YouTube og Vimeo sætter både sessionscookies og permanente cookies. Derudover gemmes brugerens præferencer for indlejrede videoer.

Sådan afviser du brugen af Cookies

I nederste højre hjørne på siden, kan du altid trykke på fingeraftryk-ikonet for at afvise eller tillade de cookies der aktiveres på siden. 

 

Du kan afvise brugen af cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din browser:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (gælder alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple (IOS)
Telefoner med styresystemet Android

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til menighedsrådene eller til aulum.sogn@km.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Aulum og Hodsager Kirker
Tlf. 5115 3097
aulum.sogn@km.dk og hodsager.sogn@km.dk

 

01.03.2022
(Cookiepolitik opdateret marts 2022)

Ophavsret: